WorkPlace Xperience gaat LIVE op 29 & 30 maart 2022!

Ervaar de beleving van de gezonde en duurzame werkomgeving live tijdens de WorkPlace Xperience. Op 29 en 30 maart 2022 worden de nieuwste innovaties tijdens dit event in Next Level Gorinchem getoond.

Meer dan 1.500 professionals uit de vakgebieden Human Capital, Workplace Management en Real Estate worden verwacht om inspiratie op te doen en om kennis met elkaar te delen. WorkPlace Xperience, het eerste evenement in Nederland wat deze vakgebieden bij elkaar brengt, is een initiatief van het kennisplatform Smart WorkPlace. WorkPlace Xperience is ook online te volgen.

Tijdens WorkPlace Xperience staan thema’s als Hybrid Working, Vitality en Wellbeing centraal. Deze onderwerpen worden uitgewerkt tijdens inspirerende keynotes, rondetafelsessies en pitches.

Nils Bonder, Manager Healthy Urban Living bij AM:

“AM is graag als partner betrokken bij WorkPlace Xperience. Juist in deze tijd is het aanbieden van een gezonde, inspirerende en duurzame werkomgeving van belang voor medewerkers. Met deze Xperience kijken we er naar uit om samen kennis te delen en te inspireren”.

Grote veranderingen
De hybride werkomgeving ontwikkelt zich snel. Naast technologische en productinnovaties bepalen ook maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering en de impact van de coronacrisis dit proces. Meer dan ooit staat het belang van een gezonde en gelukkige werknemer voorop.

Facility Managers, HR Managers, WorkPlace Managers en Real Estate Managers zijn bezig met actuele vragen: hoe houd ik mijn medewerkers gezond en gelukkig en hoe creëer ik een duurzame werkomgeving? Deze vraagstukken staan centraal tijdens WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022. De duurzame stap van vandaag naar het gezond en gelukkig werken van morgen.

Meer informatie is te vinden op www.workplacexperience.nl
Zet ook de duurzame stap naar het gezond en gelukkig werken en bestel je ticket voor WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022.

Lees meer

Innovate to net zero

Futurebuild Holland 2023 gaat niet door

Easyfairs heeft besloten te stoppen met de organisatie van Futurebuild Holland die op 5 en 6 april gepland stond in RAI Amsterdam. Het aantal exposanten bleef achter bij de verwachtingen waardoor het niet mogelijk is een kwalitatief hoogstaand event te organiseren. Building Holland – de voorganger van Futurebuild Holland – is verkocht aan Acquire Publishing.

We moeten een taal spreken

Naar een circulaire springplank in 2025: ‘We moeten één taal spreken’ Kan een springplank een quick fix zijn naar een circulaire economie? Tijdens Futurebuild Digital

Blijf wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws