My Easyfairs

My Easyfairs is jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop je voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Je kunt in My Easyfairs tevens alle documenten ter voorbereiding van jouw deelname vinden, bijvoorbeeld diverse marketingmaterialen of de Algemene Voorwaarden. Ook kun je via My Easyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van jouw stand, je relatielijst uploaden voor de Uitnodigingsservice of je standpersoneel aanmelden.

Niet alleen voorafgaand, maar ook tijdens de beurs vormt je bedrijfsprofiel een belangrijke tool om gegevens uit te wisselen met de bezoeker. Lees hier meer over op de EasyGo pagina.

TIP!

Hoe uitgebreider jij jouw online profiel in My Easyfairs invult, hoe meer interessante informatie er met jouw potentiële klant gedeeld wordt voorafgaand én tijdens het event. Zo ben je vooraf al zichtbaar voor bezoekers van Futurebuild.

Hoe werkt My Easyfairs?

Als partner ontvang je van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor Futurebuild, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Zij klikken op je bedrijfsnaam en vinden zo je bedrijfsgegevens, producten en nieuws.

Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over jouw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.

Handleidingen

In My Easyfairs zie je een tijdlijn bestaande uit verschillende stappen. Als je deze stappen doorloopt is je profiel volledig ingevuld en haal je het meeste rendement uit jouw deelname. Per stap is een handleiding hieronder te vinden.