Innovate to net zero

Futurebuild Holland 2023 gaat niet door

Easyfairs heeft besloten te stoppen met de organisatie van Futurebuild Holland die op 5 en 6 april gepland stond in RAI Amsterdam. Building Holland – de voorganger van Futurebuild Holland – is verkocht aan Acquire Publishing.

Irma de Hoon, Business Unit Director Building bij Easyfairs Nederland BV, wenst Acquire veel succes met de acquisitie. “Wij zijn blij dat Acquire Building Holland aan haar portfolio toevoegt. De combinatie met het platform Duurzaam Gebouwd staat garant voor een mooie toekomst. Het event heeft alles in zich om uit te groeien tot een belangrijke stimulator binnen de wereld van het verduurzamen van de gebouwde omgeving.”

Lees meer

Innovate to net zero

Futurebuild Holland 2023 gaat niet door

Easyfairs heeft besloten te stoppen met de organisatie van Futurebuild Holland die op 5 en 6 april gepland stond in RAI Amsterdam. Het aantal exposanten bleef achter bij de verwachtingen waardoor het niet mogelijk is een kwalitatief hoogstaand event te organiseren. Building Holland – de voorganger van Futurebuild Holland – is verkocht aan Acquire Publishing.

We moeten een taal spreken

Naar een circulaire springplank in 2025: ‘We moeten één taal spreken’ Kan een springplank een quick fix zijn naar een circulaire economie? Tijdens Futurebuild Digital

Blijf wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws