Bij het organiseren en het inrichten van de werkomgeving ligt meer dan ooit de focus op het welzijn en het werkgeluk van de medewerkers. De voorbije twee jaar heeft het hybride werken definitief onze agenda bepaald. In welke mate er een balans ontstaat waar en hoe wordt gewerkt – al dan niet met elkaar – gaat de toekomst uitwijzen. Het welzijn van de medewerker is daarbij een topprioriteit. Zowel bij organisaties als bij toeleveranciers en adviseurs.

Het werken aan een gezonde en duurzame werkomgeving is de missie van het kennisplatform Smart WorkPlace. Daartoe wordt op 29 en 30 maart de WorkPlace Xperience gehouden. Professionals uit de werkomgeving kunnen door te horen, te zien en te beleven hun vraagstukken en innovaties naar elkaar overbrengen. Bezoekers gaan elkaar ontmoeten en kennis delen. Uiteindelijk leidt dat alles tot doen

De WorkPlace Xperience is een uniek jaarlijks event waar de community van professionals in de werkomgeving elkaar ontmoeten en inspireren.

Zeven designers showen op 29 en 30 maart voorbeelden van de gezonde en duurzame werkomgeving. User experiences zijn te horen en tools worden gepresenteerd. De presentatie en interviews van de sprekers is onder deskundige begeleiding van Inge Diepman. Tijdens de WorkPlace Xperience worden twee nieuwe Awards uitgereikt. Op dinsdagavond 29 maart wordt tijdens de Gold Party de eerste ISS WorkPlace Manager of the Year gekozen. Erben Wennemars – oud wereldkampioen schaatsen en analist bij de NOS – geeft dan een presentatie. Woensdag wordt de winnaar van de Smart WorkPlace Innovation of the Year bekend gemaakt.

Voor de WorkPlace Experience zijn inmiddels 300 tickets verkocht.

Wietse Walinga (Directeur Smart WorkPlace): “Mijn idee is dat de wereld van professionals in de werkomgeving een enorme behoefte hebben om daadwerkelijk en indringend elkaars vraagstukken en inzichten te delen. Het is niet alleen een behoefte in de markt, maar bovenal zelfs een plicht naar elkaar als mensen om zorgzaam voor elkaar te zijn. De WorkPlace Xperience is hiervoor de perfecte plek.“

Meer informatie is te vinden op www.workplacexperience.nl

Zet ook de duurzame stap naar het gezond en gelukkig werken en bestel je ticket voor WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022.

Lees meer

Innovate to net zero

Futurebuild Holland 2023 gaat niet door

Easyfairs heeft besloten te stoppen met de organisatie van Futurebuild Holland die op 5 en 6 april gepland stond in RAI Amsterdam. Het aantal exposanten bleef achter bij de verwachtingen waardoor het niet mogelijk is een kwalitatief hoogstaand event te organiseren. Building Holland – de voorganger van Futurebuild Holland – is verkocht aan Acquire Publishing.

We moeten een taal spreken

Naar een circulaire springplank in 2025: ‘We moeten één taal spreken’ Kan een springplank een quick fix zijn naar een circulaire economie? Tijdens Futurebuild Digital

Blijf wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws