Jan Willem van de Groep

Fit for 55
Let’s talk about biobased

Op Futurebuild Digital op dinsdag 26 april aanstaande gaan professionals uit de bouw, vastgoed en corporatiesector twee uur lang praten over de toekomst van biobased materials. Tot de sprekers behoren CEO Onno Dwars van Ballast Nedam Development en kwartiermaker Jan Willem van de Groep van de Buyer Group Biobased Bouwmaterialen. Drie ontwikkelaars van kansrijke biobased producten krijgen op Futurebuild een podium om hun innovaties toe te lichten.

Onlangs is Ballast Nedam een zoektocht gestart naar het ‘Natuurhuis’. De winnaar van de competitie zal zich presenteren op Futurebuild Digital. Drijvende kracht achter deze competitie is projectontwikkelaar Rosa Bos van Ballast Nedam Development. Zij zal het brede kader van klimaatpositieve huizen schetsen. 

Rosa Bos: “Wij stellen onszelf de vraag ‘Hoe kunnen we positief bijdragen met een woning die écht toekomstigbestendig is?’. Dat blijkt sowieso een woning die CO2 opslaat in plaats van uitstoot. Een woning die comfortabel aanvoelt, een gezond binnenklimaat heeft, energiepositief en gemaakt is van biobased materialen. Ik ben ervan overtuigd dat we daarmee de opwarming van de aarde kunnen helpen af te remmen.”

Futurebuild combineert een fysiek event in november in RAI Amsterdam met digitale ontmoetingen over specifieke onderwerpen door het jaar heen. In alle gevallen staat het verduurzamen van de de gebouwde omgeving centraal tegen de achtergrond van de klimaatdoelstellingen.

Vanaf 15 februari kunnen professionals zich registreren voor deelname.

Lees meer

Speeddating op Futurebuild Holland

Enterprise Europe Netwerk (EEN) en Futurebuild Holland gaan samen internationale bedrijven koppelen aan innovatieve partners. Hiervoor wordt een speciale business2match tool ingezet. Op basis van algoritmes worden de juiste partijen met elkaar in contact gebracht. De fysieke matchmaking vindt plaats op het innovatie event Futurebuild Holland dat op woensdag 5 en donderdag 6 april 2023 wordt gehouden in RAI Amsterdam.

Home of Innovation

Futurebuild Holland verschuift naar 5 en 6 april 2023

Futurebuild Holland krijgt een nieuwe datum. Het innovatie event over het verduurzamen van de gebouwde omgeving wordt gehouden op woensdag 5 en donderdag 6 april 2023 in RAI Amsterdam. Easyfairs vindt dat dit tijdvak meer kansen biedt voor dit event.

Blijf wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws