Speeddating op Futurebuild Holland

Enterprise Europe Netwerk (EEN) en Futurebuild Holland gaan samen internationale bedrijven koppelen aan innovatieve partners. Hiervoor wordt een speciale business2match tool ingezet. Op basis van algoritmes worden de juiste partijen met elkaar in contact gebracht.  De fysieke matchmaking vindt plaats op het innovatie event Futurebuild Holland dat op woensdag 5 en donderdag 6 april 2023 wordt gehouden in RAI Amsterdam.

Enterprise Europe Netwerk zet haar netwerk in 25 landen in om partijen te attenderen op Futurebuild en de netwerkmogelijkheden. Vanaf donderdag 12 januari kunnen zij een profiel aanmaken in de online tool. Ook exposanten en bezoekers van Futurebuild Holland krijgen de mogelijkheid zo’n profiel aan te maken. Ook kunnen ze aangeven hoe vaak zij willen speeddaten en welke tijdslots zij daarvoor reserveren. Twee dagen voor het event krijgen zij automatisch hun speeddate afspraken toegestuurd.

Volgens Irma de Hoon, Business Unit Director Building van Easyfairs, sluit de samenwerking met Enterprise Europe Netwerk, precies aan bij de ambities van het merk Futurebuild. “Europa heeft een helder plan van aanpak geformuleerd om de klimaatdoelstellingen te halen. Met Futurebuild willen we daar een bijdrage aan leveren door innovatieve bedrijven op het snijvlak van bouw en verduurzamen een podium te geven. Als we door internationale matchmaking onverwachte allianties tot stand kunnen brengen is dat helemaal fantastisch.”

Enterprise Europe Network (EEN) is het grootste support netwerk voor organisaties met internationale ambities. EEN helpt ondernemers, onderzoeksinstituten, universiteiten, technologiecentra en instellingen voor bedrijfs- en innovatieontwikkeling kosteloos met het vinden van partners wereldwijd. Het netwerk bestaat uit meer dan 600 organisaties in ruim 68 landen. Dit netwerk is door de Europese Commissie opgezet, speciaal om mkb’ers te ondersteunen bij internationale handel en innovatie. Enterprise Europe Network is gelieerd aan RVO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Lees meer

Innovate to net zero

Futurebuild Holland 2023 gaat niet door

Easyfairs heeft besloten te stoppen met de organisatie van Futurebuild Holland die op 5 en 6 april gepland stond in RAI Amsterdam. Het aantal exposanten bleef achter bij de verwachtingen waardoor het niet mogelijk is een kwalitatief hoogstaand event te organiseren. Building Holland – de voorganger van Futurebuild Holland – is verkocht aan Acquire Publishing.

We moeten een taal spreken

Naar een circulaire springplank in 2025: ‘We moeten één taal spreken’ Kan een springplank een quick fix zijn naar een circulaire economie? Tijdens Futurebuild Digital

Blijf wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws