Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen aan Futurebuild Holland?

Futurebuild Holland richt zich exclusief op professionals die zich bezighouden met het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Denk hierbij aan architecten, aannemers, gebouwexploitanten en transitiemanagers bij woningbouwcortporaties en overheden.

We delen kennis, we netwerken, sluiten contracten, praten met professionals, scoren leads, leggen contacten en verbazen ons over nieuwe, disruptieve visies. We geven richting. Futurebuild is een combinatie van innovatieve partners op de beursvloer, een toegespitst contentprogramma en side events.

Met één all in prijs is de complete beursdeelname geregeld. Standaard onderdeel van de deelname is het Easygo pakket voor extra zichtbaarheid en leadgeneratie. Elke exposant beschikt over een eigen online omgeving, van waaruit hij zijn hele beursdeelname regelt.

Bereik jij graag je relaties in de bouw- en vastgoedsector? Word dan partner op Futurebuild Holland!

We gaan global

Net Zero kent geen grenzen. Om die reden wordt Building Holland onderdeel van het internationale brand Futurebuild. 

Onze missie

Futurebuild Holland is het platform van en voor partijen die versnelling willen aanbrengen in het verduurzamen van de gebouwde omgeving. 

Grensverlegger

Futurebuild Holland presenteert visies, innovaties en oplossingen om de bouw- en vastgoedsector te laten zien hoe zij hun doorslaggevende rol in de ‘net zero’ transitie kunnen waarmaken. 

Exposanten aan het woord

Building Holland 2021