Boost jouw bereik, zichtbaarheid
en ROI met Easygo

Kies het pakket dat bij jouw beursdoelstellingen past

Optimaliseer jouw online en onsite aanwezigheid

Met de komst van EasyGo is het extreem eenvoudig om jouw bereik, zichtbaarheid en ROI te boosten. EasyGo maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs, maar wij geven je de keuze, afhankelijk van jouw doelstellingen: een betere zichtbaarheid of meer leads. Of misschien juist beide?

Voordelen EasyGo

  • Toegang tot My Easyfairs
  • Beheer en toon je online bedrijfsprofiel
  • Toon jouw innovatieve producten en/of diensten online
  • Nodig jouw partners, klanten en prospects zelf uit
  • De bezoekers komen eenvoudig in contact met jouw organisatie

Als partner...

wordt jouw online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en is het opvolgen van leads na afloop van de beurs zeer eenvoudig. Je maakt een keuze uit de vier EasyGo pakketten. Voor iedereen is er een passend pakket wat aansluit jouw beursdoelstellingen.

Voorafgaand aan de beurs vul je een online profiel met bedrijfs- en productinformatie in My Easyfairs. De informatie uit jouw profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw organisatie of innovatie. Je hebt zelf de regie over de informatie die gedeeld wordt. Hoe uitgebreider je het profiel vult, in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker...

kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante partners scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smartbadge technologie) heeft. Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande partner direct in de mailbox. Daarom is het van belang om jouw online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden. Hierdoor was het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig.