Boost jouw bereik, zichtbaarheid
en ROI met Easygo

Kies het pakket dat bij jouw beursdoelstellingen past

EasyGo

EasyGo is een servicepakket van Easyfairs en biedt nieuwe features, gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.
Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs, maar wij geven u de keuze, afhankelijk van uw doelstellingen.

Als partner van Futurebuild Holland haal je met EasyGo Plus of EaysGo Premium meer uit jouw beursdeelname en voor bezoekers wordt het makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

Als partner...

wordt jouw online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en is het opvolgen van leads na afloop van de beurs zeer eenvoudig. Je maakt een keuze uit de twee EasyGo pakketten. Voor iedereen is er een passend pakket wat aansluit op jouw beursdoelstellingen.

Voorafgaand aan de beurs vul je een online profiel met bedrijfs- en productinformatie in My Easyfairs. De informatie uit jouw profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw organisatie of innovatie. Je hebt zelf de regie over de informatie die gedeeld wordt. Hoe uitgebreider je het profiel vult, in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker...

kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante partners scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smartbadge technologie) heeft. Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande partner direct in de mailbox. Daarom is het van belang om jouw online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden. Hierdoor was het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig.