Reis en verblijf

Futurebuild Holland vindt dit jaar wederom plaats in de RAI Amsterdam en is erg goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. In de omgeving kun je verschillende overnachtingen boeken en bij heerlijke restaurants eten. Hieronder vind je een overzicht van alle routes en opties.

Hotelovernachting

Een bezoek aan Futurebuild Holland kan met de vele activiteiten en netwerkmomenten al snel uitlopen tot in de avond. Wil je ’s avonds liever niet terug naar huis rijden om de volgende ochtend weer op tijd op de beurs of een andere afspraak te zijn? Of kom je van ver en wil je uitgerust je bezoek aan Futurebuild Holland starten? Boek dan een hotelovernachting in de buurt van RAI Amsterdam.

Via deze website (in beheer van RAI Amsterdam) kun je tegen een scherp tarief een hotelovernachting boeken, je kunt een keuze maken uit diverse hotels nabij de RAI. 

Restaurants

Wil je na de beurs nog ergens een hapje eten? In de nabije omgeving van de RAI Amsterdam zijn diverse eetgelegenheden o.a.:
–      The Roast Room
–      Restaurant Café Goos
–      Strand Zuid
–      Restaurant Parkers
Kijk voor meer mogelijkheden op www.iens.nl

Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. Wij adviseren je zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Je kunt als uitgangspunt met de routeplanner navigeren naar: Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam.

Vanuit de richting Rotterdam / Den Haag

Je rijdt via de A4 richting Amsterdam, voorbij Schiphol Airport. Na ongeveer 10 km neem je de afslag 9. Bij de stoplichten ga je naar rechts en volg je de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Vanuit de richting Utrecht / Amersfoort

Je volgt de borden A10 Den Haag en je neemt de afslag 9. Bij de stoplichten aangekomen, ga je naar rechts en je volg de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Waar kan ik parkeren?

RAI Amsterdam beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. Je kunt voor Futurebuild Holland P1, P2 en P3 aanhouden. De openingstijden van de parkeergarages zijn van 07:00 tot 24:00. Parkeren is op eigen risico.

Tarieven: een parkeerkaart kost € 4,- per uur met een maximum bedrag van € 24,00 per dag. Motoren parkeren gratis.

Met het openbaar vervoer

NS Station RAI bevindt zich op het traject tussen station Duivendrecht en Schiphol en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Vanaf het station loop je in enkele minuten naar RAI Amsterdam. Informatie met betrekking tot routes en dienstregelingen vindt je op www.9292.nl of op de NS Reisplanner.

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het tram-, metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Tramlijn 4 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.

Vanaf station Amsterdam Duivendrecht

Met metrolijn 50 richting Gein (halte station RAI Amsterdam).

Vanaf station Amsterdam Amstel Sloterdijk

Met metrolijn 51 (halte station RAI Amsterdam), met bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein) of met bus 62 richting Lelylaan (halte Europaplein).

Vanaf station Amsterdam Amstel

Met tram 4 naar RAI Amsterdam (halte Europaplein) of met metrolijn 51 richting Westwijk (halte station Amsterdam RAI).

Vanaf station Amsterdam CS

Stoptrein richting Schiphol (halte station RAI Amsterdam) of metrolijn 50 richting Isolatorweg (halte station RAI Amsterdam).

Vanaf station Amsterdam Lelylaan

Met bus 62 richting Amstelstation (halte Europaplein).

Vanaf station Amsterdam Zuid / WTC

Met bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein) of met metrolijn 50 richting Gein (halte station RAI Amsterdam).

In de tram en bus kun je een GVB 1-uurkaart kopen (alleen wegwerpkaart). Dit kaartje kun je ook kopen bij de GVB Tickets & Info balies en bij de verkoopautomaten in de trein en/of metro stations. Met dit kaartje kun je 1 uur reizen op alle GVB tram-, bus- en metrolijnen.