Wij maken jouw deelname “Easy”

Wij maken het makkelijk om een stand te boeken, maar ook om tijdens Futurebuild producten en diensten in de spotlight te zetten, in contact te komen met productie- en project bedrijven én zaken te doen. Als exposant hoef jij je enkel te focussen op jouw beursdoelstellingen. De rest? Daar zorgen wij voor!

Alle services-onderdelen op een rij

Deze services ontvang je bij deelname aan Futurebuild

Gastheer

Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Futurebuild. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens de beursdeelname. Daar ligt tenslotte de volledige focus op. Daarom nemen wij zo veel mogelijk voor jou uit handen zodat de focus ligt op jouw doelstellingen.

Ontzorgen

Futurebuild verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.

Event service team

Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw deelname. Zij delen graag de kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om je stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor en tijdens de beurs. Onder andere middels het (digitale) standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer je last-minute bestellingen of vragen hebt.