Nodig je relaties uit

Onze unieke uitnodigingsservice

Deelname aan Futurebuild Holland is inclusief het kosteloos uitnodigen van relaties via de gratis uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business.

Hoe werkt het?
Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt de relatielijst (max. 2000 adressen) in onze beveiligde omgeving in My Easyfairs en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Partner worden | Futurebuild Holland 2022

De belangrijkste voordelen op een rij

Gratis uitnodiging met bedrijfsnaam
65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. In alle uitnodigingen vermelden we jouw bedrijfsnaam.
Compleet ontzorgd en AVG proof
Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je de beursdeelname optimaal voorbereiden.
Hogere kwaliteit bezoekers
Je wil rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je (samen met andere exposanten) veel invloed op wie je ontmoet.
Gegarandeerd meer bezoekers bij jouw stand
Omdat wij tientallen tot honderden uitnodigingen versturen vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. De kans dat je hen op de beurs gaat ontmoeten heb je zo aanzienlijk vergroot.