Hoe de beurs te promoten

Jouw deelname promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om jouw deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

Door op de button te klikken vind je diverse marketingmaterialen. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun jij jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die je kan gebruiken op de website, in e-mailhandtekeningen of digitale nieuwsbrieven. In jouw online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je per post een pakket met daarin uitnodigingen waarmee jij jouw relaties nogmaals kunt attenderen op jouw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

Extra exposure mogelijkheden

Benieuwd naar de extra exposure mogelijkheden tijdens Futurebuild Holland?