Optimaliseer jouw online en onsite aanwezigheid

EasyGo is een extreem eenvoudig instrument om jouw bereik, zichtbaarheid en ROI te boosten. EasyGo maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs, maar wij geven je de keuze, afhankelijk van jouw doelstellingen: een betere zichtbaarheid of meer leads. Of misschien juist beide?

Als partner...

wordt jouw online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en is het opvolgen van leads na afloop van de beurs zeer eenvoudig. Je maakt een keuze uit de twee EasyGo pakketten. Voor iedereen is er een passend pakket dat aansluit op jouw beursdoelstellingen.

Voorafgaand aan de beurs vul je een online profiel met bedrijfs- en productinformatie in My Easyfairs. De informatie uit jouw profiel wordt na afloop van de beurs gedeeld met bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw organisatie of innovatie. Je hebt zelf de regie over de informatie die gedeeld wordt. Hoe uitgebreider je het profiel vult, in aanloop naar de beurs, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

De bezoeker...

kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante partners scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van het event ontvangen (Smartbadge technologie) heeft. Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande partner direct in de mailbox. Daarom is het van belang om jouw online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden. Hierdoor was het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig.

Wees direct zichtbaar voor potentiële klanten

Direct na jouw inschrijving ontvang je de inloggegevens voor My Easyfairs. Hierin beheer je jouw bedrijfsprofiel om voor, tijdens en na het event zichtbaar te zijn voor potentiële klanten. Door je profiel zo compleet mogelijk in te vullen profiteer je optimaal van je EasyGo pakket. Bekijk hieronder nogmaals wat je in jouw pakket hebt zitten. Toch nog een upgrade doen? Ook dat kan, neem contact op met het team.