Smart Badge

Smart badge

Tijdens Futurebuild wordt het nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘’Smart Badge-technologie’’ kun je op eenvoudige wijze de interessante exposanten scannen met de bezoekersbadge, die je bij binnenkomst ontvangt.

Na afloop van het bezoek ontvang je als bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in jouw mailbox. Onze exposanten vullen voorafgaand aan de vakbeurs hun online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar jou. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie jij als bezoeker ontvangt. Zelfs wanneer er geen face-to-face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer, kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Met de komst van de ‘’Smart Badge-technologie’’ loop je daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Wat doet jouw badgelezer?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verbeteren, ontvangen alle bezoekers één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die de exposant heeft opgeladen in My Easyfairs.

Smart Badge

Hoe werkt het?

Door jouw badge eenvoudig te scannen met badgelezer van de desbetreffende exposant ontvang je de product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) aan het einde van de dag via e-mail.

Jouw voordelen

Je badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badgelezer houdt exact bij welke exposanten jou hebben bezocht. Je ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten, waarin je interesse hebt getoond.

Je wisselt je digitale visitekaartje uit met de exposanten, die jou interessant vindt.